04 d’abril 2010

Empar Moliner al club


El dissabte 8 de maig a les 11 del matí, els membres del club de lectura de la biblioteca de Sant Sadurní farem una mena d'esmorzar literari amb l’Empar Moliner per comentar el llibre que llegim aquest mes, T’estimo si he begut, i per parlar –espero- de moltes altres coses que tinguin a veure –o no- amb literatura, llibres, actualitat...

Reconec que tinc moltes ganes de conèixer l’Empar en persona i alhora em fa una mica de por: i si en el seu pròxim conte la protagonista és una moderadora d’un club de lectura? Ja tremolo només de pensar-ho... i és que quan recordo els contes del T’estimo se m’apareixen tan clarament algunes situacions i personatges quotidians retratats amb aquella dosi de clarividència barrejada amb ironia demolidora... Ets bona Empar, no és fàcil observar en comptes de mirar simplement, adonar-se en comptes de veure, i explicar en comptes d’escriure... Observar, adonar-se’n i explicar-ho de tal manera que ens puguem riure de nosaltres mateixos... com diria el meu psicòleg -si en tingués- riure és la millor teràpia.

Doncs això, que hi esteu convidats i convidades (Empar, no em tinguis en compte aquesta llicència políticament i genèricament correcta:) a l'acte durant el qual, com acostuma a passar al Penedès, no hi faltarà el cava ben fred.

4 comentaris:

SU ha dit...

Benvolguda Núria,

L'Empar és ben capaç de treure un conte excel·lent de qualsevol situació, però no tinguis por, que és de les poques escriptores (segons em van dir) que gaudeix plenament de la trobada amb les seves lectores i lectors.

A més, té llibre de contes nou i encara vindrà més contenta.

Vindria encantada. No només per l'activitat i la companyia (amb el cava ben fred promès encara guanya més punts!), però a aquella hora estaré sortint de la piscina amb els nostres nanos, que acabem de començar les classes de natació per nadons!!!

Un petó i bones lectures!

SU

Núria Talavera ha dit...

Gràcies pel comentari, Su, no l'havia vist fins ara! i gràcies pels ànims, de fet em fa molta il·lusió la visita dels escriptors al club.

bé, una altra vegada serà, oi? aquests petits ens fan anar de bòlid :)

SU ha dit...

Ja falta poc!

Que vagi molt i molt bé, Núria!

Et llegeixo i en frueixo,

SU

Núria Talavera ha dit...

Gràcies maca!! algun suggeriment pel dia E(mpar)?